Cine este conectat? | În total sunt 10 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 10 Vizitatori :: 1 Motor de căutare Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 24, Sam Dec 14, 2013 7:55 am |
Statistici | Avem 100 membri înregistrați Cel mai nou utilizator înregistrat este: niellpewl
Membrii nostri au postat un numar de 866 mesaje în 145 subiecte
|
Parteneri |
|
|
| Bancuri si Glume ! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
bgz. Helper
Numarul mesajelor : 111 Data de inscriere : 03/07/2009 Varsta : 29 Localizare : BarLaD !
| Subiect: Bancuri si Glume ! Dum Iul 05, 2009 5:42 pm | |
| In BCR intra un infractor cu cagula. - Toata lumea culcat cu fata la podea, are loc un jaf armat. Toti se conformeaza amenintarii dupa care infractorul se indreapta catre casierita si ii spune: - O sa te impusc, nenorocito! - Nu, te rog, poti sa iei toti banii. - O sa ii iau dupa ce te impusc in inima! - Nu, nu, te rog, fac orice. - Bine! zise barbatul descheindu-se la slitul pantalonilor. Treci la aparat. Femeia ingenuncheaza si se apuca de supt. Dupa un timp barbatul isi scoate cagula de pe fata si ii spune: - Vezi, nevasta, ca se poate? | |
| | | eNdless Moderatori
Numarul mesajelor : 147 Data de inscriere : 12/07/2009 Varsta : 29 Localizare : C:/HLDS
| Subiect: Re: Bancuri si Glume ! Mar Iul 14, 2009 10:25 pm | |
| Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez vous cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son cur numai basici! | |
| | | unK ;x
Numarul mesajelor : 20 Data de inscriere : 14/07/2009 Varsta : 29 Localizare : BARLAD :X
| Subiect: Re: Bancuri si Glume ! Mier Iul 15, 2009 1:35 am | |
| Bancuri cu albanezi :
1. Ce e galben si cauta in pamant? Un albanez care cauta o bomba. - Ce e galben si zboara? Un albanez care a gasit o bomba. 2. - De cati albanezi e nevoie pentru a monta un bec? - De nici unul! - De ce? - Pentru ca nu au descoperit inca curentul electric! 3. - De ce un avion albanez coboara la sol din 3 in 3 minute? - Ca sa-l intoarca cu cheita. 4. La Natiunile Unite: - Cu ce dotare logistica poate participa Albania la fortele de mentinere a pacii? - Va dam un tanc! - Nu se poate, doar unul? - Bine, vi le dam pe amandoua. 5. Albanezii, dupa lungi ani de studii, documentari şi cercetari, reusesc sa construiasca primul lor avion, dar care la primul lui zbor se prabuseste. Jale mare, doliu national si ziarele din intreaga lume apar cu urmatoarea stire pe prima pagina: `Primul avion construit de albanezi s-a prabusit. In viata, din intreg echipajul, a mai ramas numai fochistul!
Bancuri cu ardeleni
1. - gainile astea sant de la noi sau din strainatote? sa intreaba in ardelean la piata. - Dar de ce va intareseaza? Vreti sa le mancati sau sa le tineti de varba? 2. - in viata exista o singura mare iubire! spune o ardeleanca. - sa care a fost marea ta dragoste? - Marinarii, maica, marinarii. . . 3. - No, ia zi-mi mie ma, Vasile, tie ce-ti place mai mult, Craciunu' sau sexu'? -Apai ma, Ioane, parca-mi place mai mult Craciunu'. - Fir-ar ma, Vasile, cum asa?! -Apai, parca-i mai des, ma. 4. -Cum prinde in ardelean in iepure? -Se baga in tufis sa face ca morcovu. 5. -De cati ardeleni este nevoie pentru a schimba in bec? -De unul dar becul trebuie sa fie de acord.
Bancuri cu Alinutza
Vine bunicul Alinutei la ea si o intreaba: -De ce plangi Alinuta? -Ca mama a murit! -Dar fratii dei de ce rad? -Ca nu am vazut si yo faza
Alinutza: - Mama , la usa e un domn care strange donatii pentru azilul de batrani. Mama: -Bine, atunci da-i-l pe bunicul.
alinuta se duce la masa si ii zice: -mami,mami mi-a venit ciclu -dute la tactu ca nu stiu eu se duce alinuta la tacsu si ii zice -tati tati mia venit ciclu -dute la fratitu ca nu stiu eu se duce alinuta fericita la fratisu si ii zice: -bula bula mia venit ciclu bula o lua de manuta pe alinuta si o duce la masa -mama proasta asta sia taiat pula | |
| | | bgz. Helper
Numarul mesajelor : 111 Data de inscriere : 03/07/2009 Varsta : 29 Localizare : BarLaD !
| Subiect: Re: Bancuri si Glume ! Mier Iul 15, 2009 3:36 pm | |
| Doua blonde de Bucuresti, dupa noaptea de Revelion, se intorceau acasa. Afara, un frig de inghetau pietrele, ele imbracate subtirel, ca de la petrecere...ce sa mai, erau deja blocuri de gheata. Taxiuri, nici gand, toti taximetristii acasa, cu familia, transportul in comun era inexistent, pana acasa cale lunga... In drumul lor, un depou RATB. Una din ele e lovita din senin de o idee geniala... Nu sta mult pe ganduri si ii spune celeilalte: - Fata, pe buna dreptate se spune ca suntem proaste. Hai sa furam un autobuz sa mergem pana acasa! - Ca bine zici, fata! Hai! Eu intru in depou sa fur unul, tu tine de sase! Zis si facut, prima ramane afara sa supravegheze zona, cealalta intra sa fure autobuzul. Si sta cea de-afara un sfert de ora...o jumatate de ora...o ora... Rebegita de frig, intra sa vada ce s-a intamplat, de ce dureaza in halul asta?! Intra si o vede pe a doua blonda stand in fund pe jos intre autobuze si plangand... - Ce s-a intamplat, fata, de ce plangi? - Uite, nu gasesc nici un 135 sa ne duca acasa Sta pe ganduri prima blonda si zice: - Draga, dar tu esti chiar proasta rau. Nu puteai sa furi un 226 si mai mergeam 2 statii pe jos? _2___ Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. Sopteste una la alta: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran... - Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani. In acel moment intra un alt barbat in compartiment, si-l saluta pe barbos: - Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut de sute de ani.... Prima blonda: - Na, cine-i proasta? | |
| | | eNdless Moderatori
Numarul mesajelor : 147 Data de inscriere : 12/07/2009 Varsta : 29 Localizare : C:/HLDS
| Subiect: Re: Bancuri si Glume ! Sam Ian 23, 2010 5:31 pm | |
| Vine sotzu' acasa si'si intreaba nevasta: - Ce ai face daca as castiga la Loto? - As lua jumatate si te-as parasi, raspunde sotia. - Perfect, spune sotul. Am castigat 12 dolari. Ia 6 şi dispari!
Alo, draga mea, ce-ti plac mai mult, bananele sau capsunile? - Esti la piata? - Nu, la farmacie! | |
| | | sk8er!
Numarul mesajelor : 26 Data de inscriere : 23/01/2010 Localizare : Barlad
| Subiect: Re: Bancuri si Glume ! Mier Ian 27, 2010 10:39 pm | |
| Vine Ion acasă de la oraş şi zice către Maria, hotărît: - Marie, stinge lumina, trage perdelele şi în pat iute. - Mă Ioane, da' mai am de lucru. - Dac-am zis, am zis! Vede Maria că n-are încotro, se conformeaza. Se pune şi Ion în pat, trage plapuma peste ei şi zice: - No, acum Marie, să-ţi arăt ce ceas cu fosfor mi-am cumpărat. trimite unui prieten | (samsi) | (341 voturi)
La secţia de poliţie, vine un bărbat alergînd şi strigînd: - Domnule poliţist, te rog, arestează-mă imediat, închide-mă! - Dar ce s-a întîmplat? - Am tras cu pistolul în nevastă-mea. Patru cartuşe! - Ai omorît-o, nenorocitule? - Nu, din păcate nu am atins-o. De aceea, vă rog, băgaţi-mă într-o celulă, repede! trimite unui prieten | (samsi) | (340 voturi)
Doi ardeleni intră într-un bar. Ion îl întreabă pe Vasile: - No, mă, ce eşti aşa de supărat? - Apăi abia aştept să ajung acasă şi să rup chiloţii muierii. - D-apăi ce ai, mă, cu chiloţii femeii? - Apăi mă aşa mă strîng că de-abia pot mere cu ei pe stradă… trimite unui prieten | (samsi) | (327 voturi)
Vin piticii de la muncă... Hai hoo, hai hoo, etc. Cînd ajung în dreptul casei primul zice: - Bă, la noi e lumină! - E lumină! - E lumină! ... pînă la ultimul (Mutulică). Primul zice: - Înăuntru e o fată! - E o fată! - E o fată!... pînă la ultimul (Mutulică). Primul zice: - E frumoasă! - E frumoasă! - E frumoasă! ... pînă la ultimul (Mutulică). Ultimul zice: - Ce face? - Ce face? ... pînă la primul. Primul zice: - S-a sculat! Ceilalţi: - Şi mie! - Şi mie! - Şi mie! ... pînă la ultimul (Mutulică). trimite unui prieten | (netwalker) | (326 voturi) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri si Glume ! | |
| |
| | | | Bancuri si Glume ! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » bye [intre 10 si 255 caractere]Dum Ian 31, 2010 9:41 pm Scris de Sevraj» S4S - InscriereSam Ian 30, 2010 3:50 pm Scris de kAdZE » Ne primiti si pe noi???Sam Ian 30, 2010 1:05 pm Scris de Hmm » NE-AM MUTAT>>>Sam Ian 30, 2010 8:31 am Scris de RLsT » Salutare [ Anni. ]Sam Ian 30, 2010 12:33 am Scris de sk8er! » La multi ani >:D< hell :DSam Ian 30, 2010 12:33 am Scris de sk8er! » Sal allz..By BugS_BunnI Zis GaLa :> =)))Sam Ian 30, 2010 12:32 am Scris de sk8er! » Coditza va salutaSam Ian 30, 2010 12:32 am Scris de sk8er! » RegulamentVin Ian 29, 2010 3:36 pm Scris de apS» Model Inscriere CupaVin Ian 29, 2010 3:30 pm Scris de apS |
dilema intre 10 si 255 x( | Lun Ian 25, 2010 12:59 am Scris de Sevraj | pana la urma ii free jocul sau nu .
nu mai inteleg nimic
| Comentarii: 4 |
REGULAMENT ADMINI CS | Sam Ian 23, 2010 4:01 pm Scris de apS | REGULAMENT ADMINISTRATIE CS.BARLADUL.COM
Regula Numarul 1.
Toti administratorii trebuie sa posteze ca au luat la cunostinta prezentul regulament, in 48h de la primirea adminului.
Regula Numarul 2.
Este interzisa orice comanda impotriva altui admin, toti adminii au drepturi egale pe server.
Regula Numarul 3.
Schimbarea hartii se va face doar cand mai sunt 5 minute din harta care se desfasoara , …
[ Lectura completa ] | Comentarii: 3 |
IMPLEMENTARE REGULI NOI CS.BARLADUL.COM | Sam Ian 23, 2010 4:05 pm Scris de apS | 1.) Banurile permanente se vor da doar pe baza de demo/poze . Daca un jucator sustine ca a primit ban fara motiv , si nu aveti nici un fel de poza sau demo riscati sa pierdeti accesul . (dovada nu trebuie sa fie neaparat incriminatorie , macar sa arate faptul ca ati gresit involuntar) - suspendare 7 zile.
2.) Este INTERZIS abuzul comenzilor (amx_say, amx_tsay, amx_slap, amx_slay, etc ) pentru a …
[ Lectura completa ] | Comentarii: 2 |
REGULAMENT PLAYERI CS | Sam Ian 23, 2010 3:54 pm Scris de apS | 1 :NU folositi CHEAT-uri de orice fel (wallhack, ESP, speedhack, aimbot, scripts, etc) , sau orice alt mod de a avantaja playerul in fata celorlalti [ tinta la awp, etc] --> BAN PERMANENT
2 :Nu dati flash in baza intentionat / flash intentionat pentru a opri rush-ul coechipierilor --> Kick / Slay / Ban 300-1000(minute). Daca jucatorul isi cere scuze (dand dovada faptului ca actiunea lui NU a fost …
[ Lectura completa ] | Comentarii: 0 |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Sondaj | | Ce Parere Aveti De Forum Si Sv ? | E Perfect Asa ! | | 48% | [ 12 ] | Binisor ! | | 12% | [ 3 ] | Acceptabil ! | | 8% | [ 2 ] | Mai Trebuie Lucrat ! | | 16% | [ 4 ] | Se Putea Si Mai Bine ! | | 8% | [ 2 ] | Prost ! | | 4% | [ 1 ] | Foarte Prost ! | | 4% | [ 1 ] | Imi Este Indiferent ! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 25 |
|
|